Extra troeven

Fytolicentie

Of spuitvergunning. We zijn in het bezit van de hoogste Fytolicentie nl. de P3. Op regelmatige basis geven we opleidingen betreffende de fytolicentie en dit voor de gehele sector in Vlaanderen. Gelijktijdig zijn we ook aangesloten bij het WAARSCHUWINGSSYSTEEM van het PCS (Proefcentrum voor de sierteelt). Dit systeem licht ons in bij de ziekten en plagen die op dat moment circuleren en geeft hierover professioneel advies.

Groenopleidingen

Voor verschillende organisaties in Vlaanderen geven we theoretische en praktische opleidingen over tuinen. Gaande van het ontwerp van een tuin tot snoeilessen en aanleg van de tuin.

Preventieadviseur / Arbeidsveiligheid

Als preventieadviseur niv.2 ben ik zéér kritisch betreffende de veiligheid op de arbeidsvloer. Dit creëert tijdens onze werkzaamheden een omgeving waarbij vlot, snel en veilig gewerkt kan worden en dat komt de eindkwaliteit en de dienstverlening enkel ten goede. Als Preventieadviseur geven we ook voordrachten en helpen we andere bedrijven in onze sector om de veiligheid binnen hun bedrijf in orde te houden.

Aanbod

Van aanleg tot onderhoud

Extra troeven

Vergunningen en opleidingen

Foto’s

Inspiratiefoto’s

Tuinboerderij

Ontdek onze zorgboerderij

Wil je meer weten?

Stuur ons een berichtje